Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yeni Leon gören masum köylü

Herkesin malı (aracı) kendine göre elbet değerli. Ne seatın ne de citroenin sponsorluğunu da yapmadığımıza göre birbirimizi kırmadan incitmeden saygıda kusur etmeden fikirlerimizi beyan edelim arkadaşlar.

Güzel kardeşim @nightcrawler ,

ben direkt olarak lafı sana söylemedim ki. Cümleme dikkat edersen birbirimizi kırmadan fikirlerimizi beyan edelim diye ORTAYA yazdım. Seni hedef olarak gösterip yazacak olsam alıntı yapıp yazardım. Baktım ki konu karşılıklı atışmaya dönüşüyor, en azından birbirimizi incitmeden fikirlerimizi beyan edelim dedim. Sözlerim herkese iken neden kendi üstüne alındığını anlayamadım. "Birbirimizi kırmayalım" demek kötü birşey mi ki hemen hedef aldın beni?

C 4 ne leon ne ya seat adi alltinda satilmasi insanlara kucuk gelebilir ama biz kulaniyoruz diye degil 8 yildir suren arkdasim bakim harici bir agrizasi cikmamis tek araba leondur mukemmelse mukemmeliyet burdur bence caniniz sıkılıyor diye kıyaslama yapmayin bence baska konu acin hatta bu konu kapansin

C 4 ne leon ne ya seat adi alltinda satilmasi insanlara kucuk gelebilir ama biz kulaniyoruz diye degil 8 yildir suren arkdasim bakim harici bir agrizasi cikmamis tek araba leondur mukemmelse mukemmeliyet burdur bence caniniz sıkılıyor diye kıyaslama yapmayin bence baska konu acin hatta bu konu kapansin

Konu seat'ın iyi kötü çirkin olması değil, zaten mükemmel bir araç olduğunun farkındayız ve o yüzden buradayız. Forumdaki eski yazılara da bakarsanız atay78'in üslubuna ve konuşma tarzına tepki gösteren ilk ben değilim. Onu böyle kabul etmek lazımmış, ama yeni katıldığım için bana tuhaf geldi.

Beni atayla aranizdaki munasebet ilgilendirmez ikinizin arasindaki konusmalari bile okumadan kiyaslamaya nacizane yorum
Yazdim burdaysaniz baska arayisi kesin :) leon leondur

Konuya laf yok :cool::cool::cool: Eski Leon gören masum uzaylı diye konu açarım:eek:... Biz yeniye alışamadık:rolleyes:, adam eskiyi beğenmiyo:eek:key:. Kimse zorla sevmek zorunda değil ki:seat. Birde mükemmel diye bahsettiğiniz Leonsa, bu iki kasa da mükemmel değil:cool:

Beni suan surdugum
Kasa ilgilendirir 2012 leon fr abicigim sizde de bi atar bi tutar amamdir ne dediyseniz odur bisey demdik :) yeni leonda gorunus olarak iyi perofmans olarakta cok iyi kabul edin artik suan leonumu satsam gidicegim tek yer gene seat bayi leon sc begeniyorum. Nokta

Ben onu bunu anlamam usta ben 2010 kasa leona biniyosam benim için iyidir..ha şunu söyleyim leon leondur.yeniside güzel bence o kadar tepki görecek bi araç değil....yeni sonuçta

ustam hiç kiz ile dul bir olur mu?

Geri
Üst Alt