Leonm@nia
Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar, ben de Allah kısmet ederse yeni leon almayı planlıyorum bu hafta içi ama bir türlü motor konusunda karar veremedim. bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. ben arabayı sakarya da ve ayda ortalama 700 km kullanacam; şehir düz ova da kurulu ve çok da dur kalk olmayacak sene de 2-3 kere de uzun yolculuklar olacak.. yani toplam en fazla 15000 km kullanırım diye düşünüyorum.
benim gönlümden geçen 1.4 style ama yakıt beni korkutuyor yakıtı 1.2 ye göre nasıldır. normal kullanırım arabayı bu arada.. eğer çok değilse 1.4 tsi daha mantıklı geliyor fiyat farkı da çok değil..
sizce hangisi alınır?
Kardeşim öncelikle aileye hoşgeldin... ben de senin gibi başta kararsız kaldım 1.2-1.4 arasında... ama fazla uzun sürmedi ve 1.2tsi style DSG aldım... yakıt olarak çok ama çok memnunum eğer aracı üzmezsen uzun yolda neredeyse dizel kadar yakıyor... performans olarakta kötü bir araç değil sollamalarda hiç yarı yolda kalmıyorsun merak etme... artı vergi avantajın da oluyor... bunlar önemli değil dersen 1.4 al derim... şimdiden hayırlı olsun...