Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yiğit yarın fiyatını öğrenirsin o zaman sen. bende konuştum gürkan ile, yaparız diyor. yarın falan tekarardan konuşuruz. bir gün toplanır 3ümüzün arabası için de yaparız 🙂
ben artık yatıyorum, yarın devam ederiz.
yok yiğit, tamponun altında ki siyah kısım işte bu parça. her araçta var. sadece cupralarda, veya bodykıt e gore sekli değişiyor galiba. senin şu anda üzerinde bulunan siyah parçaya da yapılabilir yani. aslında yenisini almana gerek de yok. yapan adam sadece orjinali de kalsın istediği için almış yenisini.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.