Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bunu ben de anlamadım, 1.4 tsi dsg süper olurdu1.2 tsi a dsg koyuyosunda 1.4 tsi da neden yok anlayamadım
Bu arada teknik verilere baktım biraz da, ya abartmışlar ya da ciddi anlamda iyileştirmeler var. 184 beygirlik bir araba nasıl oluyor da şehir dışında 3,6 lt, şehir içinde 5,3lt litre yakabiliyor anlayan var mı?
Araba bugün katologa baktığımda resmen ibizanın aynısı olarak gözüktü gözüme. LED farlar sadece FR ile geliyor bu arada. Style opsiyonunda yok..
arkadaşlar 1.6 105 liklere ecomotiv i standart yapmışlar 3.3 ş.arası süper ya!!!!led farlar standart sanırım???
opsiyonel ama.Katalogda Style donanimindan itibaren alinabilecegi yaziyor.
Die Voll-LED-Scheinwerfer und LED-Rückleuchten des neuenSEAT Leon gewährleisten eine effizientere Ausleuchtung derFahrbahn. Sie sind heller, langlebiger und sparsamer – undsorgen so für das Plus an Sicherheit, Wirtschaftlichkeit undDesign.*
*Optional ab Ausstattungsvariante Style erhältlich.