Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Anasını satıyım düzelticem diye kendi msjıma alıntı yaptım yaa
o zamanlardaki golfle bora civatasına kadar aynı araçlar yanlız son kasa jetta ile golf arasdnda mekanik bağ eskisinden çok daha az.O zamanlar yaşımın daha küçük olmasındanmıydı neydi tam bilmiyorum ama bora nın ilk çıktığı zamanlarda ki süksesini havasını dışarıdan gelen düşünceleri hatırlıyorum da ben hiçbir jetta için böyle konuşulduğunu görmedim bora bi başkaydı ya eniştemin aldığını duyduğum gün koşa koşa halamlara gidip akşama kadar işten gelmesini beklemiştim... Keza o zamanlardaki passatlarda öyleydi passat denildi mi millet duraksıyordu arabadan inene imrenerek bakılıyordu şimdi filo gibi doldular kaliteli mi kaliteli ama ruh albeni saygı kalmadı o kadar... Ki birçok araç için durum böyle bence
o zamanlardaki golfle bora civatasına kadar aynı araçlar yanlız son kasa jetta ile golf arasdnda mekanik bağ eskisinden çok daha az.
http://binekarac.vw.com.tr/ilkgorusteyenijetta/index.htm
(ben hayal bile edemezdim, onlar gerçekleştirmişler... yeni jetta)
olay benzeme falan değil.bora varken pazarda bu kadar rakibi yoktu artk rakipler seçenekler daha fazla.
Slogan gibi yorum yapmışsın Alper sende yani;ilk 59 değil ilk 10 a girer bu söz )