xartal
Kayıtlı Üye
ama can sıkıcı bi durum yiğit, en azından benim açımdan üzücü olurdu. bi hevesle almışım ve wifi bağlanamıyorumo zaman bozulsa da sorun yok demektir ilk çıkanlarda..
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ama can sıkıcı bi durum yiğit, en azından benim açımdan üzücü olurdu. bi hevesle almışım ve wifi bağlanamıyorumo zaman bozulsa da sorun yok demektir ilk çıkanlarda..
ama can sıkıcı bi durum yiğit, en azından benim açımdan üzücü olurdu. bi hevesle almışım ve wifi bağlanamıyorum
niyeti boşver direk al kullanmaya değer bi telefonniyetim var ama elime geçmesi Eylül'ü bulucak zaten alsam da..
tahmin etmiyorum öyle bişiy olacağını görüntülü konuşma şebeke desteği ve telefonun özelliği ile ilgili bir olay. eğer öle bişiy olursa da JailBreak ile Halledilirbir haber sitesindede iphone 4 ün görüntülü konuşmayı sadece iphone 4 ler arasında yaptığı yazıyordu ? böyle olucaksa sacma olmazmı ?
bir haber sitesindede iphone 4 ün görüntülü konuşmayı sadece iphone 4 ler arasında yaptığı yazıyordu ? böyle olucaksa sacma olmazmı ?
niyeti boşver direk al kullanmaya değer bi telefon
olayı öğrendim yeni iphone da facetime adlı uygulama sayesinde Gsm Operatörü bağlantısı olmadan wifi ile tüm iphone kullanıcıları kendi aralarında görüntülü konuşma yapabiliyor ücretsiz yani. bunun dışıında Gsm operatörü ile tüm görüntülü konuşma desteği olan telefonlarla bağlantı kurulabiliyorbir haber sitesindede iphone 4 ün görüntülü konuşmayı sadece iphone 4 ler arasında yaptığı yazıyordu ? böyle olucaksa sacma olmazmı ?