Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Seat bu aralar ne yaptığını bilmiyor. Yeni Leon FR da, 1.4 140 bg yerine 125 bg ye geçmek tam bir fiyasko...1.0 tsi 110 bg iken 1.2 tsi 90 bg olması bir bana mı tuhaf geliyor
Hadi hayirlisi hemde sunrooflu super bir secim. Takasa girdiniz mi?Yeni ibiza benim gibi leona erişemeyen bünyeleri heyecanlandırabilir
Dün duyduğum gibi öğle arasında altura koştum ve kasım ayı teslimli 1.2 TSİ Style Sunroof'lu kırmızı ibiza için 45 bin liraya anlaştım park sensörünü de koparabilirim fakat atladığım bir şey var onu alacak şuan param yok havada kaldı sonuç olarak beni heyecanlandıracak bir araba yapmışlar keşke 1 sene önce şu arabayı alabilseydim.
Banada tuhaf geldi1.0 tsi 110 bg iken 1.2 tsi 90 bg olması bir bana mı tuhaf geliyor
Seat bu aralar ne yaptığını bilmiyor. Yeni Leon FR da, 1.4 140 bg yerine 125 bg ye geçmek tam bir fiyasko...
Orasi ole tabi.Olsun ben arabamdan memnunumaynen, ama iş işten geçti. borcu bitince st ibiza kismetse....
Hadi hayirlisi hemde sunrooflu super bir secim. Takasa girdiniz mi?