Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Led far var mı aldığınız araçta fotoğraftaki gibi ? Ya da ekletmediniz mi ?
Hayırlı olsun şimdiden bence lansman rengi canlı gördüm çok iyi duruyor detaylar daha belirgin beyazda keskin detaylar belli olmuyor
DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Led almadığınıza pişman olabilirsinizYok Led var 2Bin TL civarı istiyorlardı ekletmedim o yüzden
[doublepost=1507709240,1507708702][/doublepost]
Evet bende aynı şekilde ikisinide canlı gördüm ve lansman renginde karar kıldım. İnşallah memnun kalırım. Yorumunuz için teşekkürler.
Led almadığınıza pişman olabilirsiniz
DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Yıl 2018'e girecez kolçak bile opsiyonel şaka gibi dimi.
Yok Led var 2Bin TL civarı istiyorlardı ekletmedim o yüzden
[doublepost=1507709240,1507708702][/doublepost]
Evet bende aynı şekilde ikisinide canlı gördüm ve lansman renginde karar kıldım. İnşallah memnun kalırım. Yorumunuz için teşekkürler.