mrtsnr
Kayıtlı Üye
4 adet sifir pirelli pzero taktirdim
coilover i da aldim cumartesi taktiriyorum
Bi resim daha gelir takildiktan sonra
Coil ne aldın abi eibach mı?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
4 adet sifir pirelli pzero taktirdim
coilover i da aldim cumartesi taktiriyorum
Bi resim daha gelir takildiktan sonra
Tamamdir murat. Bu arafa golf almisin hayirli olsun
değerler çok güzel kardeşim bakalım bnm arabaya siteden bi arkadaş var anlaştık gibi kısmetse önümüzdeki hafta istanbula dönememle halletcez bi roccoda ben getircem gibi duruyo tdı out tsı ın oluyo bu arada kazasız belasız kullan kardeşim arabanı ömerden resimlerini gördüm yakışıklı duruyo kerataİsmail benzinde sıkıntı yok 7-8.5 arası yakıyor. Özellikle yüksek süratte az bile yakıyor. 140-160-180 sabitle
değerler çok güzel kardeşim bakalım bnm arabaya siteden bi arkadaş var anlaştık gibi kısmetse önümüzdeki hafta istanbula dönememle halletcez bi roccoda ben getircem gibi duruyo tdı out tsı ın oluyo bu arada kazasız belasız kullan kardeşim arabanı ömerden resimlerini gördüm yakışıklı duruyo kerata