Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kardeşim ayaklarına sağlık bu akşam beni kırmayıp ümraniyeden geldin ayağına sağlık çok teşekkür ederim bir kusurumuz olduysa affolaTeşekkür ederim Muhammet abi haftaya seni ziyarete geliyorum haberin olsun
68 FR 710 dan gönderildi![]()
Allah razı olsun inşallah kardeşimMaşallah hayırlısı olsun darısı bize inşallah
İç Rakıyı Rahatla , Bin SeaT a Çağ Atla
Sağolasın abicim teşekkür ederimHayırlı olsun, kazasız belasız..
Ne demek kardeşim herşey çok güzeldi her zaman gelirim ve gelicem de... Bu arada doğum günün kutlu mübarek olsun .!! Kıymetlisin ..!Kardeşim ayaklarına sağlık bu akşam beni kırmayıp ümraniyeden geldin ayağına sağlık çok teşekkür ederim bir kusurumuz olduysa affola
kurye ile elden teslime verildi
Sağol kardeşim başım üstünde yerin var geliyorum demen yeterNe demek kardeşim herşey çok güzeldi her zaman gelirim ve gelicem de... Bu arada doğum günün kutlu mübarek olsun .!! Kıymetlisin ..!
Çok sağol kardeşim SağolasınMahşallah ateş ediyorallah kaza bela vermesin..
Her zman SCW dostlarının yeri baş tâcidir çok memnun olurum en kisa zamanda görüşmek üzereTeşekkür ederim Muhammet abi haftaya seni ziyarete geliyorum haberin olsun