mayham85
Kayıtlı Üye
ya o kadar kararsızım ki 1 haftadır burda yazılanların hepsini düşündüm. az kaldı civic alıyordum sonra passatı gördüm civicten vazgeçtim sonra ikinci eller çok cazip geldi.. yarın iyi yada kötü bir karar vermem lazım..
kararsızlık en kötüsü. nasıl bir iş için gerekiyor aslnda bunu belirtebilirsen. yani atıyorum %80 şehir dışı diyorsan tartışmaısz passat+lpg derim. trendline pasast şuan eski leon stylence dan bile daha dolu bir donanımda araç olmuş.
birde bu listeye bence temiz 2,0 TDİ jetta yada octavia dahil edebilirsin.
yada başka seçenek. çok daha ucuza 1,6 leon + lpg.
lpg şart değil diyorsan da tsi leonda olabilir. ben tsi passttan çok memnunum. zorlamadığın srüece katalog verilerinin bile altına indiğim oluyor ki bizim araçta ağırlıklı şehirler arası biniliyor. 5- 6 lt arası benzin yakar. yaklaşık 19 20 kuruş şehirler arası. lpgde illaki daha az yakacaktır ama yolda seni tatmin etmeside sıkıntı olur.
ayrıca civicte alsan 308 de alsan benzinli olacaksa bu değerin altında yakaamzsn.
---------- Post added at 00:58 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Yeni Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi 46.225,00 TL 42.120,00 TL 41.210,00 TL
407 dizel focustan fazlasını sunmuyor 47000 lira olmş. ikiside aynı motora sahip. bu iksiinin arasından dizelde focus derim.
ikinci el ise. 1,9 150 bg dizel vectra c. manuel vites temiz bir model 40 -50 arası bulunabilir.
birde geçenlerde aynı motorlu bir saab 9-3 vardı.