mrtsnr
Kayıtlı Üye
Bagaj için konuşmak gerekirse polo gti'da akü motorda değil arka tarafta. O nedenle olabilir. Ağırlık dengesi oluşsun diye yapmışlardır mini cooperdaki gibi. 3.20d için üzücü bir ara hızlanma ve 0-100 olur fakat yüksek yızda 3.20d alır diye düşünüyorum yazılımla yanına yanaşamaz. Jantı küçültmeniz aleyhinize olur ki araçla çıkıp roll yapacak değilsinizdir. 17 jant ideal. İsterseniz hafif olan OZ jantlarını takabilirsiniz. Ultraleggera takarsanız aracın yürüyüşü artar ufaktan ama 250nm tork var zaten araçta nasıl kasar ki 17 jant yazılım içinde ABT chip garantiden çıkarmıyorsa bile söyledikleri beygirin hakkını vermiyor. Yürümüyor o kadar. PSChiptuning yaptırabilirsiniz. Forge twincoole yaptırıp iyi bir alt yapı hazırlayarak 250hp lere çıkarabileceğinizi düşünüyorum.
Edit: bana sorarsanızda 160hp lik bir golf alın aynı motor var üzerinde. Yazılımla aynı hpleri alıyorsunuz aynı yüklemeyi yapabilirsiniz.
Edit: bana sorarsanızda 160hp lik bir golf alın aynı motor var üzerinde. Yazılımla aynı hpleri alıyorsunuz aynı yüklemeyi yapabilirsiniz.