Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yay yardım

Neden 18 düşünmüyorsunuz. RS6 jantı 17'yken kendini pek göstermiyor diye düşünüyorum. Erkan abi sende et35'ken yay yoktu sanırım. 4cm yayla farkeder. Seatsport yay dediğiniz eibach prokit yaylardır. onlarda 30mm düşürüyor.

doğru Murat yay yoktu ama söyle diyim herbiri ort. 80kg 5 kisi ile Edirne'ye gidip geldim surtme falan yapmadı..rs6 17 olarakta gayet güzel görsellik sunuyor bence..ama orj. Bbs ler daha baskaydi tabiki..ama ben aero kit yapmaktan vazgeçtiğim için rs6 lara geçtim..

Ben de şaşırdım 280 tl duyunca ama dediğiniz gibi sadece ön olabilir. Ben şu yeni jantları takayım bi H&R ile test edeyim. Benimki 4 cm yay. Yol tutuşu çok güzel oldu ama fazla zıplıyor gibi. Ya da ben ilk defa yay jant yaptığım için alışamadım. En ufak çukuru da hissediyorum :) Bugün servisten tekrar bir fiyat isteyeyim ön arka.

Sonunda jantı değiştim. et 45 rs6 jantı taktım. Şuan için sürtme problemi kalmadı gibi görünüyor. Fotoları yakında paylaşacağım. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Sonunda jantı değiştim. et 45 rs6 jantı taktım. Şuan için sürtme problemi kalmadı gibi görünüyor. Fotoları yakında paylaşacağım. Yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

Doğru yolu bulduğuna sevindim:)
Bende aynı Jant ve seat sport 3,5 luk yay var..ama ne ziplama nede konfor kaybı gibi bir sorun yok..henüz rot ayarı yaptırmamış olmama rağmen dehşet bir yol tutuşu oldu aracın..virajlarda karting arabası gıbi oldu araba..
Senin lastikler ne markaydi?

Doğru yolu bulduğuna sevindim:)
Bende aynı Jant ve seat sport 3,5 luk yay var..ama ne ziplama nede konfor kaybı gibi bir sorun yok..henüz rot ayarı yaptırmamış olmama rağmen dehşet bir yol tutuşu oldu aracın..virajlarda karting arabası gıbi oldu araba..
Senin lastikler ne markaydi?

Benim lastikler michelin primacy hp 225/45/17
Yay sert benim biraz. H&R 4cm

yeni jantlarımla
attachment.php

:) erkan abi hr ile kiyaslanmaz dusus bozma moralini bu bnm 5 lik gibi dusumus resmen :)
Yok Cenkcim ben çok memnunum..metre ile ayarlatsam bu kadar olmazdı:Dhatta konfor daha iyi bile oldu diyebiliriim..seninde katkini gozardi edemem:)özellikle montaji,katkılarınla çok temiz oldu..

Geri
Üst Alt