Bence burası siyaset veya dinle alakalı olan bir forum değil insanlar aklına gelen veya merak ettikleri ve bir başkasının merak edecekleri olayları ve konuları kendilerince paylaştıkları bir forum
verdiğin örnekteki konuya bende mesaj yazdım ve şöförü suçlayanlardan biride bendim haklısın tek taraflı dinlenilmiş bir olay yersiz bir tepki vermiş olabiliriz ama örneğinde o kadar güzel şeyler yazmışın ki aşağıdakiler gibi :
Otobüs şoförü tepkisini daha düzgün verebilirmiş belki, hoş nasıl verdiğini de bilmiyoruz? Otobüste uygunsuz hallere girmek Türk kültüründe yoktur,
" TÜRKLER İFFETLİ İNSANLARDIR, eşlerini kıskanırlar ve özel hayatları evlerinde ve özellerinde dir! daha fazla birşey söylemek istemiyorum, anlamak isteyene yeterli olur sanırım.
bu yazdıklarında sonuna kadar haklısın örneğe takılıp kalmayalım dedin de ben takıldım benzer olaya bende şahit oldum detaya inmeye gerek yok
ben sana bir şey sorayım
sen o araçtamıydın neler olduğunu çok mu iyi biliyorsun ki şöföre karşı yorum yazanları suçlarken mağdur olduğunu idda eden vatandaşı (verdiğin örneğe bakarak söylüyorum) suçluyorsun
konuların silinmesi olayına gelince bence silinmemeli
yöneticiler sonuçu kötüye veya yararsız olduğunu düşündüğü konuları kapatmalılar ve formu gezen arkadaşlarda açılıp kapanan konuyu gördüklerinde kendileride benzer konulardan veya benzer yorumlardan dolayı konularının kapatılacağını anlayarak daha dikkatli olabilirler.