Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yarış çizgisi

Yani ne yapmamız lazım ve cezası ne kadar acaba bilgisi olan var mi

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
2918 sayılı K.T.K nun 32 maddesine girer tl olarak kaç lira olduğunu bilmiyorum.Esnek bir maddedir.Geniş kapsamlıdır.Tabiricaizse lastik gibidir.nereye çekseniz oraya uzar.Görevli uygun gördüğü taktirde sizi fenni muayeneniz olsa bile tekrardan aracınızı fenni muayeneye sevk edebilir.(Örnek alkollü sürücülerin alkolmetreye itiraz etmeleri sonucu herhangibir devlet hastanelerine sevki gibi.)Bence eniyi natural olarak aracı kullanmaktır.Bir görsel görüntü için bu kadar sitrese girmeye değmez.Taktir yinede sizindir.

Büyük bir maliyeti yok güzel durdugu icin yaptirmak istiyorum. Durdurduklarinda sökmek biraz komik durmaz mi

Valla 3 sene siyah tavan kaplamalı gezdim. Çok polis çevirdi hiçbirşey demedi. Güzel konuşma iyi dil olunca sıkıntıda olmadı. Tabi olmayacak anlamına gelmiyor. Size kalmış birşey. Ben hayatta ruhsat işiyle ugrasmazdim. Sticker takar keyfime bakardım. Ama sizin için yol belli. Ruhsata işletmek için gerekli bilgiler verilmiş. Kolay gelsin

Valla 3 sene siyah tavan kaplamalı gezdim. Çok polis çevirdi hiçbirşey demedi. Güzel konuşma iyi dil olunca sıkıntıda olmadı. Tabi olmayacak anlamına gelmiyor. Size kalmış birşey. Ben hayatta ruhsat işiyle ugrasmazdim. Sticker takar keyfime bakardım. Ama sizin için yol belli. Ruhsata işletmek için gerekli bilgiler verilmiş. Kolay gelsin

Tesekkurler zaten ruhsat işi zahmetli ya yaptirmayiz yada yaptirirsak arka sokaklarda dolaniriz

Aracım gri bende FR ın kırmızı ve siyah rengini yarış çizgisi olarak araca uygulamak istiyorum acaba polisle sorun yaşarmıyım ya da muayene zamaninda sorun olur mu

424cd1ab95cda23b1dc07fabca507607.jpg
dostum kuzenim uzun zamandır aracı bu halde kullanıyor hiçbir polis çevirmedi bu folyo için ama muayeneye girmedi orada muhtemelen ruhsata işlenmesini isticeklerdir

424cd1ab95cda23b1dc07fabca507607.jpg
dostum kuzenim uzun zamandır aracı bu halde kullanıyor hiçbir polis çevirmedi bu folyo için ama muayeneye girmedi orada muhtemelen ruhsata işlenmesini isticeklerdir

Dedemin arabayi tavanda kaplamayla kabul etmemislerdi muayenede. Muayeneye daha 1 yil var polisler buna bir sey demiyorsa benim iki tane ufak cizgime hicbir sey demez o zaman.

Bende vardı aracı trafikten men etti ceza yazdı aracın mekaniğini değiştirmeye giriyormuş söktüm ödedim gidip meni kaldırttım emniyetten

SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 seçeneğin var

1) Şeridi yaptırıp tekrar muayeneye sokarak aracın ruhsatını çift renk olarak işleteceksin ve kafan rahat gezeceksin.
Ruhsat işi de çok zahmetli değil artık hemen ruhsatı veriyorlar.

2) Yaptığın şeridin inceliğine kalınlığına bakmadan polis her seferinde 26/2 ceza maddesinden ki bu araç renk değişikliği için çok açık bir maddedir 108 tl ceza kesip şeritleri orada söktürecek

Ceza maddesi aşağıda:
Trafik Cezası Madde 26/2 - Trafik Cezaları Karayolları Trafik Kanunu

ben olsam 200-300 tl verip hatta muayene zamanı yakınsa sadece 50-60 tl ruhsat bedeliyle ruhsata işletirdim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt