Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Yalan Söyleme Hastalığı (Mitomani)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende durumdan ve yazılan mesajdan haberdarım okumuşluğumda var.Bende özelden hem Serbay hemde Serhat'a düşüncemi paylaştım bazı düşüncelerimide alenen mesajlarımda belirttim.Serhat haklı ama çok fazla dillendirmedi durumu.Umut'unda durumun farkında olduğunu biliyorum.
Bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok ama buradaki saygı sınırını zorlayanı şahsen reelde yada sanalda zorlarım.:mad:
Cezmi abi sen iyiki varsın.:)Sıkıntımızın kaynağı zaten belli o'nlar kendini biliyordur.

xx

inşallah basına bişey gelmez o arkadasımızın..kim bilebilirki... ;)

gidenler e yazik oldu bu cancan sayesinde dostumuzu dusmanimizi gormus olduk kimler yanimizda kimler hasmimiz bunu cok iyi biliyoruz artik sanal ortam olmasina ragmen burada dosotluklar da var simdi bakalim neler olacak ...

Bende durumdan ve yazılan mesajdan haberdarım okumuşluğumda var.Bende özelden hem Serbay hemde Serhat'a düşüncemi paylaştım bazı düşüncelerimide alenen mesajlarımda belirttim.Serhat haklı ama çok fazla dillendirmedi durumu.Umut'unda durumun farkında olduğunu biliyorum.
Bizim kimseyle alıp veremediğimiz yok ama buradaki saygı sınırını zorlayanı şahsen reelde yada sanalda zorlarım.:mad:
Cezmi abi sen iyiki varsın.:)Sıkıntımızın kaynağı zaten belli o'nlar kendini biliyordur.

xx

cezgı abı kım yenımı uye oldu :D

Kız arkadaşımızı falanda getiremicez yani buluşmalara bu ne oluyor?

arkadaslar ole bırsey yok hepımız hanımlarımızı cocuklarımızı getırıyoken bole orgzasyonlara öle birsey söz konusu bile olamaz zaten zararlı ınsanlar bır sekılde kendılerını bellı edıyolar o yuzden kımsenın aklına böle şeyleri getirmesi bile üzücü olur...

gidenler e yazik oldu bu cancan sayesinde dostumuzu dusmanimizi gormus olduk kimler yanimizda kimler hasmimiz bunu cok iyi biliyoruz artik sanal ortam olmasina ragmen burada sotluklar da var simdi bakalim neler olacak ...

senle sonra konusucaz :) sen benım vıdeoma yorum yaparsın demek :D

arkadaslar ole bırsey yok hepımız hanımlarımızı cocuklarımızı getırıyoken bole orgzasyonlara öle birsey söz konusu bile olamaz zaten zararlı ınsanlar bır sekılde kendılerını bellı edıyolar o yuzden kımsenın aklına böle şeyleri getirmesi bile üzücü olur...

Benden yana sorun yok ben ilk üyelerdenim zaten çoğu kişiden daha iyi bilirim buranın sıcaklığınıda bundan sonrası için yeni gelenler görürse onların açısından yazıyorum kendi açımdanda yazmadım değil hemen yorumumu değiştirmiş gibi olmasın onuda ekleyeyim kızdığım için bir anda yazdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt