Gokhanemir
Kayıtlı Üye
Bende seninle aynı kmlerdeyim ve 150 hp dsg act. 7,6 lt ortalamadayım şu anda.henüz 1200 kmlerdeyim ama 10 lt altına düştüğünü görmedim :/ (150 dsg)
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bende seninle aynı kmlerdeyim ve 150 hp dsg act. 7,6 lt ortalamadayım şu anda.henüz 1200 kmlerdeyim ama 10 lt altına düştüğünü görmedim :/ (150 dsg)
walla dedıgın gıbı kesınlıkle sorarlar adama kadircem. zaten ıstesende yavas gıdemezsın(araba zorlar senı bayagı bas su pedala dıye).dedıgın gıbı 3000e bıle gerek kalmayabılır. ama aman dıyım rodajda sayılır aracın fazla skıstırma ve tavsıyem kıtapcıgı mutlaka ıncele. hayırlı ugurlu kazasız belasız surusler dılerım. bu arada aracına ısım verdın mı kadircem?
Bende seninle aynı kmlerdeyim ve 150 hp dsg act. 7,6 lt ortalamadayım şu anda.
İsim mi veriyoruz araçlara
1 lt fark eder diye düşünüp almadım act 2.5 lt fark var galiba bir depo kaç km gidiyor ve kaç tl'ye doluyor ?
genelde ben dahil cevremdekiler araclarına isim verirde o sebele sordumİsim mi veriyoruz araçlara
Benim şu an 600 civarı gidiyorDepo 200 TL ye doluyor. İlk depo 600 km gittim. İkincisinde 650 km. Şimdi 3. depodayım buda tahminime göre 680-690 km arası birşey gidecek.
Sent from my iPhone using Tapatalk