emirhancakir
Kayıtlı Üye
Bakımda yakıt yüketimimin değişmesine gözlerimle kendim şahit oldum. Halamın aracı 1.2 TSİ 2014 Model. Araç 45 bin bakımına girecekti kendisi yurtdışında olduğundan aracı burda eniştem kullanmış. Bakıma da götürmemiş Doğuş'a. Y.dışından geldiğinde Atatürk havalimanına almaya gittik. Aracın yakıt tüketimi 9 Litre idi. O kadar sakin ve trafiksiz düz yolda kullanılmasına rağmen böyleydi. Aracı ertesi gün kendis Doğuş'a bakıma bıraktı. Araç ta kimsenin fark etmediği ne var ne yok yapmışlar. Kapılarda izolasyon sorunu varmış ücretsiz yapmışlar. Harbiden de varmış içeriye gram yol ve dışarının sesini almıyor artık.
Gelelim yakıt tüketiminee
Cadde ye gidip geldim 2 kez arkadaşımla gezmeye ve 2 gidiş gelişim de de yakıt tüketimi 4.3 Litre idi. Arada ki farkı kendisi görünce halam şok oldu. Bakımdan çıkar çıkmaz kullandım aracı. Bakımı da 1600 km geçirmişler aracın.
Gelelim yakıt tüketiminee
Cadde ye gidip geldim 2 kez arkadaşımla gezmeye ve 2 gidiş gelişim de de yakıt tüketimi 4.3 Litre idi. Arada ki farkı kendisi görünce halam şok oldu. Bakımdan çıkar çıkmaz kullandım aracı. Bakımı da 1600 km geçirmişler aracın.