Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Akşam babam uzun yoldan geldi toplamda 500-550 km kadar bir yol yaptı bugün klima hep açıkmış 110 tl lik gaz aldım dedi depo tamamen boştu yola çıkarken şimdi daha benzine geçmemiş...
bende 3 4 aydır uğraşıyom bi türlü inmedi aşağı düşük devirlerde de kullandım olmadı bi çözüm bulursanız benimlede paylaşırsanız sevinirim
paylaşırım tabi.aynı şekilde sende öyle.gazcıma bi daha gidicem müsait bir zamanda.hani ortalamasınıda çzömüş değilim bzim 8v lerin..kimisi 200 kuruşlardan bahsederken kimisi 8v ler yakar normal diyor 20kr civarı yakanları duyunca psikolojim bozuluyor
cumartesi uğruyacağım inş sizide bilgilendirim sorun neyse artıkpaylaşırım tabi.aynı şekilde sende öyle.gazcıma bi daha gidicem müsait bir zamanda.hani ortalamasınıda çzömüş değilim bzim 8v lerin..kimisi 200 kuruşlardan bahsederken kimisi 8v ler yakar normal diyor 20kr civarı yakanları duyunca psikolojim bozuluyor
ok ali sağolasınşehir dışı 20 normal 8v için bence..ama uğra bilgisayara bağlayıp gaz ayarına baktır istersen..çoktandır temizliği yapılmadıysa ondan da çok yakıyormuş..
bugün giitim ustaya lpg filtresini değiştik bide ayar yaptım filtre katran bağlamıştı resmen ustam lpg aldığın yeri değiştir dedi her zaman po gaz alırdım demekki temiz değilmiş bide gitmişken servise de uğradım boğaz kelebeğini temizlettim arabanın performansıda arttı yalnız henüz lpgyi test etmedim