uquR
Kayıtlı Üye
haberlerini bekliyorum kardeşim...
Tamam ErKan abi
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
haberlerini bekliyorum kardeşim...
maşallah dıyelim kardeşim çok iyi yakıyor aracın ben en fazla bir depoyla 350 km gordum artık onuda goremıyorum 300 e düştü.şimdi servisden fıyat aldım hemen degiştirecem bujileri ve hava filtresini teşekkür ederimkim hangi şarlarda neye göre ölçüyor bilmiyorum ama aracıma atiker taktırdım 2 ay oldu daha aracımın yakıtı 230 tl yi görmedi son depoda 90 tl lik gaz aldım şehir içi 412 km yol gitti araçım
bence sen aracı birde benzinde kullan bakalım ne kadar yakacak eğer lpg de 350 krş yakıyorsa benzinde 700 krş yakıyor demektir. birde benzinde dene aracını eğer benzinde 450 krş gibi yakıyorsa lpg sisteminde sorun var demektir yok benzindede fazla yakıyorsa aracın yakıt sistemine baktırman gerekecektir. ama buji ve hava filitresi mutlaka etki edecetir ama bujilerini mutlaka ve mutlaka orjinal taktır.
bujiler 33 tlserviste fiyat ne çıktı ayrı ayrı biliyorsan öyle yazarmısın
evet dogukan 350 km neden bu kadar şaşırdın anlamadım çünkü aglancak bir halim var şuan 1 depo 300 km düştü1 depoyla 350 km'mi ?
evet dogukan 350 km neden bu kadar şaşırdın anlamadım çünkü aglancak bir halim var şuan 1 depo 300 km düştü