atay78
Kayıtlı Üye
cevabın ıcın tesekkurler dostumSileceği en alt konumun bi üstüne geçirin otomatik mod oluyor zaten havada hafif nem varsa silecek birazcık öne çıkıp hazır ediyo kendini
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
cevabın ıcın tesekkurler dostumSileceği en alt konumun bi üstüne geçirin otomatik mod oluyor zaten havada hafif nem varsa silecek birazcık öne çıkıp hazır ediyo kendini
Sileceği en alt konumun bi üstüne geçirin otomatik mod oluyor zaten havada hafif nem varsa silecek birazcık öne çıkıp hazır ediyo kendini
nıye abı ne gbı bı sıkıntısı varkıAyar Oluyorum Yağmur Sensörünün çalışma Şekline
Hız ayarı var bide bazen tozlu yere gelincede yapıyo cidden sinir ediyoAyar Oluyorum Yağmur Sensörünün çalışma Şekline
atay yok dostum kapanmıyor camlar kapanıyor ama aynalar kapanmıyor içerde düğmesi var ama kumanda ile baya uzun süre basık tuttum ama kapanmıyor.