Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
merceksiz xenonla aydınlatma çok kötü, bu işe girmişken bence doğrusunu yap trafikte sadece kendini düşünme mercek + xenon çok daha mantıklı. Fanus far xenonla eğer kısa hüzme çizgilerini yakalıyabiliyorsan ki hiç sanmıyorum git sadece xenon al ve tak. ama fanusa hüzme çizgilerini yakalayamıyorsan mercek olmadan bu işe hiç bulaşmamanı tavsiye ederim.
s.a arkadaşlar mesut abinin dediği gibi inci aksesuara gittim kendime bi xenon yaptım sadece kısa farlara taktırdım deneme amaçlı güzelde görünüyor inş bi problem çıkarmaz da devam ederm güzel bi işcilikle montajı yapıldı tşkler mesut hocam tşkler hakan abi
bende bugun gıttım sordum gelmıssın cokta gusel oldu dedı gule gule kullan kardesım bı sorun falan yasarsan hemen gıt anında hallederler
Arkadaşlar size bi soru soracağım arka stop lambam arada yanıyo arada sönüyo devir göstergesinin oradaka bazen ikaz ışığı yanıyor bunu nasıl hallederim servis mi?