NMNYLMZ
Kayıtlı Üye
aynı testte audi'yi geçirip bmw'yi bırakmak da mümkün.. tamamı sürücünün elinde..
nasıl olacak o iş?
ıcerden bırınde tcs yı kaparsın bırınde acık olur aradakı farkı gorursun en basıtınden🙂 Utkunun ekledıgı vıdeoya bak b de ılk vıdeoya bak,bırı gayet cıddı cekımı yapılmıs test vıdeosu dıgerı senın benım cekebılcegımız sekılde hadı b test yapalım da audıyı rezıl edelım vıdeosu 🙂
Allah askına audı nın 4 cekerını sorgulamak bu kadar kolaysa adamlar bosuna ugrasmıslar bunca sene 🙂
Allah askına audı nın 4 cekerını sorgulamak bu kadar kolaysa adamlar bosuna ugrasmıslar bunca sene 🙂
önce bi araştır sonra konuş..
Audi sanki babanızın malı gibi savunuyosunuz ikiside yabancıların boşverin. Türk malı olsa neyse. O kadar zorunuza gidiyosa çekin audinin videosu bemwye karşı koyun millet izlesin..
BMW den güzel bir kapak olmuş AUDİ ye kim ne dersin video ortada audi o engeli aşamamış bmw aşmış... zevk renk meselesini aşıyor görünen köy klavuz istemez... Bende BMW ortagı değilim hatta BMW mde olmadı hatta BMW almak gibi bir düşüncemde yok ama bu videoya tarafsız bakınca AUDİ aşamamış BMW aşmış tebrik demek gerek
Karda Quatro a4 kullandım nasıl gıttıgını bılıyorum keza a8lerınde nasıl oldugunu bılıyorum o yuzden vıdeoya hıc ınanmıyorum reklam oldugunu nereden bellı rampaya bakmak yeterlı orada audı yazmıyor bırde adamlara bak yanlı mı yansız mı oldugu ortada suda gercek kı 4 cekerın mucıdı audı yıllardır bu ısın ıcınde artı adamlar 4 cekerde cok ıddaaalılar bu ıddaalarını reklamlarında kullandıkları hayvandan bıle bellı kertenkele bagımsız test kuruluslarının yaptıgı bır vıdeo olsa eyvallah ama bu bana hıc tarafsız gıbı gelımıyor