denedinmi gelişme varmı ?
senın gonderdıgınde ıse yaramadı mesut
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
denedinmi gelişme varmı ?
vistalarda ilk cıktıgında hep yeni pclerde vista yukluydu ama herkes silip xp yüklüyodu
Bende biraz bekleme taraftarıyım, resmi olarak satışa çıktı ama bir sürü driver kurulması lazım, eksik gedik illaki çıkar. Yılbaşından önce ben yüklemem açıkcası.
XP forever
Bende biraz bekleme taraftarıyım, resmi olarak satışa çıktı ama bir sürü driver kurulması lazım, eksik gedik illaki çıkar. Yılbaşından önce ben yüklemem açıkcası.
XP forever
Abi valla ben vista'yı ilk çıktıgından 2-3 ay sonra almıştım. Hiç problem yaşamadım. Driver problemi filan olacagını sanmam. Sonradan yukleyeceğin bazı şeylerin de driverinı otomatik olarak bulacaktır tahminim.
Ben ilk fırsatta geçicem vista'dan 7'ye. Vista biraz agır.
bende win 7 kurulu herhangi bir sorun yok diyemem. 2 gündür scw ye giriş yapamadım ? ama dns lerin yurt dışından giriş yapıyor tabi bunla alakalı olabilirmi...ben burdan giremediğim zaman tr den giriyorlardı... ilk defa bugun giriş yapabildim..