VW Passat vs Opel İnsignia

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Torrado
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim bu güne kadar kullandığım 3 farklı insgnianın alayının içinde leondan da fazla çıtırtı tıkırtı gibi sesler vardı. özellikle orta konsolda. bu mu kalite bizim passat 35 bn km oldu daha tıkırtı namıne tek ses duymadım o araçta.

satış sayıları demişsin. insignia kaç tane satıyor son sayımlara bakınca ortada. passatın yarısı kadar. bu dünyanın her yerinde böyledir.

opel almanların tofaşıdır böyle gelmiş böyle gider. almanların ürettiği en fazla arıza yapan en ağır maliyetli servis bakımları olan markada opeldir.

almanlarn bir bildikleri var demekki batmasın diye yırtındıkları opelin sıfırını almaktansa diğerleriinin 2. elini tercih ediyorlar. bunu benim bir tanıdığım şöyle dedi böyle dedi değiştirmez.

sonuçta allaha şükür almanya görmüşlüğümüzde var onlarca almanyada yaşayan akrabamızda nedir ne değildir az çok biliyorum.

sonuç olarak passat gibi lider bir model yerden yere vurulmak için her zaman her fırsatta kullanılır. bu açık bir gerçek.

her zaman için opel vw altında ezilmeye mahkum bir marka geçmiştede gelecektede bu şekilde devam edecek onu aşacak yiğidi öldür hakkını yeme demeyi hak edecek kapasite olduğunu dşünmüyorum onlarda.

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

İngilterede bir tane İnsignia görmedim şuana kadar

opelin kardeş marka altındaki en büyük pazarlarından birisi ingiltere olduğu halde. buradkai satışların %70 i eski opel fanatikleridir ötesi değil zaten.

almanyada da yok insignia..daha dogrusu opelin hicbir modelinin yenisi yok.cok az..

benim bu güne kadar kullandığım 3 farklı insgnianın alayının içinde leondan da fazla çıtırtı tıkırtı gibi sesler vardı. özellikle orta konsolda. bu mu kalite bizim passat 35 bn km oldu daha tıkırtı namıne tek ses duymadım o araçta.

satış sayıları demişsin. insignia kaç tane satıyor son sayımlara bakınca ortada. passatın yarısı kadar. bu dünyanın her yerinde böyledir.

opel almanların tofaşıdır böyle gelmiş böyle gider. almanların ürettiği en fazla arıza yapan en ağır maliyetli servis bakımları olan markada opeldir.

almanlarn bir bildikleri var demekki batmasın diye yırtındıkları opelin sıfırını almaktansa diğerleriinin 2. elini tercih ediyorlar. bunu benim bir tanıdığım şöyle dedi böyle dedi değiştirmez.

sonuçta allaha şükür almanya görmüşlüğümüzde var onlarca almanyada yaşayan akrabamızda nedir ne değildir az çok biliyorum.

sonuç olarak passat gibi lider bir model yerden yere vurulmak için her zaman her fırsatta kullanılır. bu açık bir gerçek.

her zaman için opel vw altında ezilmeye mahkum bir marka geçmiştede gelecektede bu şekilde devam edecek onu aşacak yiğidi öldür hakkını yeme demeyi hak edecek kapasite olduğunu dşünmüyorum onlarda.

---------- Post added at 15:03 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

opelin kardeş marka altındaki en büyük pazarlarından birisi ingiltere olduğu halde. buradkai satışların %70 i eski opel fanatikleridir ötesi değil zaten.

ınsıgnıayı leonla bır tuttunya helal olsun bu kadar bes para etmez bır arac leon ne sorunu bıter ne tıkırtısı ne gıcırtısı nede dokulmesı ben baska bırsey demıyorum
opelı almanların nıye almadıgını bır aratırın sadece kotu araba urettıgı ıcın mı almıyorlar yoksa GM harlerınde mı bır keramet var ıyı arastırın bu adamlarda hala nazı dusuncesı hakım bu dusunceye sahıp olmasalardı ıkı dunya savası gorup ıkı yenık ayrılıp bugunlere gelemezlerdı turkıye bır tane gordu bugun geldıgımız nokta bu opel bu aracı ıncı ıle kaplayıp satsa almanlar yıne almaz gıder vw para verır bunun nedenı GM harflerınde saklıdır dıgerlerınıde sız arastırın almanların bu aracı almamsı bu aracın kotu oldugu sonucunu cıkarmaz

doukan goodyear ug7 kışlıkları taktığımdan beri leonumu ayrı sevmeye başladım kullandığım insigniaların alayından daha yumuşak bir araç oldu.. lastik arabanın karakterini değiştiriyor valla.

Bende yeni lastik takımı aldım 5000 olmamıştır daha dunlop sportmax bende çok memnunum ayrıca arabamda hiçde tıkırtı yok...

Bende yeni lastik takımı aldım 5000 olmamıştır daha dunlop sportmax bende çok memnunum ayrıca arabamda hiçde tıkırtı yok...

benimkindeki tek sıkıntı arka kapılardaki zırıltı. opelde sert kullanıyor seatta. ama bariz şekilde leonunki daha konfora odaklı.

Ben yorum yapmak istemedim başlarda üst komşumuz aldı İnsignia pekte memnun olduğu söylenemez...

bende ufak bır gıcırtı vardı 10 dakkada hallettırdım ogunden berı cıt yok... opelınde en sevdıgım yanı 10 aracın bırınde gostergelerın sonup abuk subuk yanması ( FM , tuketım , derece gostergesı)
ama ınsıgnıanın ıcıde cok fena sankı ucak kaldırcaz on kolsolda yuz tane dugme var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,103Konu
763,795Mesajlar
21,828Kullanıcılar
hsnbscvcSon üye
Geri
Üst Alt