zafa38
Kayıtlı Üye
Bizede leonu almadan neler söylediler bizde golf varken. Kafamızı bulandırdılar. Fakat hepsi boş konuşmuşlar. Hayatlarında leona el sürmemiş insanlar yorum yaptılar. E insan oğlu tabi birinin söylediğine atlıyoruz. Yani diyeceğim son karar her zaman sizin. Yok o arabaya o kadar para verilirmi falan sana ne diceksin ağzını kapatacaksın. Ben şu anda leondan o kadar çok memnunumki daha önce nasıl böyle bir aracı keşfedememişiz üzülüyorum en çok ona yanıyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur.
Çok acıklayıcı oldu kardeşim zaten o konusmaları dinleseydik bir adım bile atamazdık.. Tşkler yorumun için...
---------- Post added at 16:40 ---------- Previous post was at 16:39 ----------
zafacım bence tamamen maddıı durum meselesı kımene gore deger kımıne gore degmez ama neden degmesın tas gıbı araba cok guzel bı motoru seklıde cok ıyı ve SENIN beklentılerını karsılıyor o zaman olay bitti...mesela senın kafan da 50 tl bı mıktar vardı 150 200 hplık bır arac vardı tek kapı ve sekıl bır araba dusunuyordun araca yuklenmeden stock bınmek ıstıyorsun sonuc ıbıza cupra ...
Çogu kişi 330 ci alırım o paraya 2003 2002 falan diyolarda 150 bin kmde artık yıpranmaya baslamıs arabaya binmekle sıfır kokusu olan arabaya binmekte fark var...