tolgabes64
Kayıtlı Üye
Ülkemizde böleleri çook.. fenerbahcenin dereağzı tesislerinin ordan geçerken gidiş gelişli sokakta ortaya şu kukla lardan koymuşlar bende zaaten odar sokakta yapabildiğim maxx hızı yapmaya çalışıyorum 30 un üstüne çıkamazsın yolda bozuk . arkamdaki denyo selektor yakıo sonra dubbaların üstünden sol tarafa geçti yani karşıdan araba gelen tarafa gelmiş yanıma laf ediyo salak herif zaten önümde kaldı oda gidemedi.. ne yazıkki ülkemiz.. milleti anlayamıyorum tabakhaneyemi yetişmeye çalışıyolar:kizgin:yazlığa giderkende bitane kadın büyük mercedes transporter tarzı bi minibüs kullanıyordu yol mıcırlı ve daha yei dökülmüş ürürken bile taş seker cinsten... mecburen yavaş gidiyorum zaten 50km sınır var 60 la gidiyiorum. çünkü yol virajlı ve aşşağı yokuş iniyosun direksiyon hakimiyetide zayıflıyor.. kadın (artık kadın da denecek cinsten değil ya) soldan bizi bi geçti biz direk yolun dışına çünkü camlar açık tüm taşlar mermi gibi bana fırlıyo bende mecburen korunmak için yüzümü kormuya başladım ve camıda çatlattı "KARI"..
birde volvonun değil o insan dediğimiz gerçi insan dşı varlıkların terbiyesizliği..
birde volvonun değil o insan dediğimiz gerçi insan dşı varlıkların terbiyesizliği..