Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Virajda arkanin kaymasi

2010 Model 1P kasa kullanıyorum ve aksine en sevdiğim özelliği virajları çok kararlı dönmesi.
Hatta bazen boş ve güzel bir viraj bulunca vites küçültüp direksiyon vurarak ben kaydırmaya çalışıyorum ama
o zaman bile arka kopar kopmaz benden önce arkayı topluyor. Model ve aerodinamik farkı desem üst modelde daha az tutunması ihtimalini bir köşeye bırakıyorum.

Amortisör sistemini ve lastiklerini kontrol etmeni tavsiye ederim.

Yukarıdaki ilk mesajınızda arka lastikler Crosclimate demişsiniz. Ön lastikler farklı bir marka mı? Crosclimate genelde ıslak ve kuru zeminde, diğer yaz lastiklerine oranla biraz fazla kayma yapabilir. Sorun %99 lastiklerden kaynaklıdır.
Heçbek araçlar virajda arkadan değil önden kayma eğilimi gösterirler genelde.
On lastiklerim continental cpc5. Bunlari eski aracimdan biliyorum. Hic sikayetci olmadim. Olmadi arkalara da almam gerkecek. Tesekkurler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Selamlar arkadaslar. Bu konuyu sizlere danismak istiyorum. Aracim 2016 leon. virajda arka birakiyor. Bu yuzden viraja emin giremiyorum artik. Leonlar hep boylemi. Yoksa ben mi birseyleri gozden kaciriyorum. Cok suratli kullanmam araci. Arka lastikler crossclimate. Cok tesekkurler

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

Bende 1.6 2016 tdi kullanıyorum bu araçlarda normal yol tutuşu çok kötü fren mesafesi berbat eski aracıma göre cok kötü

önceki aracım 2008 model leondu. Şimdiki aracım 2013 fr. Arada çok büyük farklar var eski aracımda 150 160 gibi hızlarda yola çok sağlam oturuyordu. Şimdiki aracımı onla kıyaslamam bile. Ancak bu aracım da fena değil kaymalar oluyor çok da iyi toparlıyor. Geçen hafta bi virajı 180le denedim hafif frene bastım frene bastıkça araç beni yola soktu ve toparlama yaptı şaşırdım.

Arkadaşlar bende fr i ilk aldığımda ( 18 jant + brdg sport turanza lastik ) alışana kadar korkutuyordu araç. Şimdi ise hiç bir viraja korkarak girmiyorum ( tabi altındaki cupra değil ona göre kilit vs. yok) arkasını bırakması çok az bir açı ile oluyor ve anında topluyor bu araçlarda asıl sorun önden kayma onuda gazla kontrol etmek çok basit , en azından kendi aracım için söylüyorum. Önemli olan güzel zemin + doğru lastik + doğru lastik basıncı olduğunu düşünüyorum

Geri
Üst Alt