Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Video : Golf 1.4 160 vs BMW F30 3.20d

Golf beni utandırmadı walla Tebrikler Muradım :eek:key:
Bi önceki konuda "şöyle saçmalık" "böyle aptallık" diyenler videoları iyi incelesin artık;)

O arkadaşların yorumlarını da bekliyorum zaten. Hani diyolardı ya en azından ben bmw ile golfü karşılaştırmıyorum gayet olağan birşey diyordu. Benim kıyaslamam abes gözüyle bakıyordu. Kıyaslanabilirmiymiş. Bide şunu anlamıyorum. BMW 3.20d vs scirocco 160 deseydim oylarım kesin daha da artardı :D

ben sözümün arkasındayım BMW her türlü götürür. ama bu videolardan kullanıcı ve araca hakimiyet çok önemli olduğu anlaşıldı bence:)

ben sözümün arkasındayım BMW her türlü götürür. ama bu videolardan kullanıcı ve araca hakimiyet çok önemli olduğu anlaşıldı bence:)

BMW'nin her türlü götüreceği aşikar. :) Bunu en başta da söyledim. Çünkü birçok kez e90 kullanmışlığım var. Dizel motorları hiç sevmem ama performans anlamında çok başarılı bir motor. Ama denememizden çıkardığım bişey var sanırım 120-190 arası filan golf daha iyi gidiyor gibime geldi. çünkü hep o arada ben yaklaşmaya başladım. Belki de yine Ömerin hatası olmuştur ama bütün denemelerde öyle oldu yani :)

bence sen golfte devam et:Dverisel olarak bile neredeyse 2 katı zorlayacak derecede farklarda var ben eminim ki arabaları değiştirseniz o ışıklardayken sen virajı dönmüş olursun:) hele şu en son taktırdığın şeyi çok merak ettim eğer olurda birgün buluşmalara kısmet olur gelirsem yakından incelemek isterim:) abimin 206 sında çok kötü geliyordu bana ordan biliyorum ama o mekanizmayı bilmiyordum ayrıca o paylaşımın içinde teşekkürler:) trafikte yakalarsam bigün seni tanışırız:)

Diğer konuda da bu konuda da oo bmw ile karşılaştırılır mı vs. diyen arkadaşlar hem aracı çok abartıyorlar hemde bir kaç konuda yanılgıya düşüyorlar. Zaten burda karşılaştırılan konfor, sınıf vs. değil. BMW premium bir araç zaten golf le o tarz konularda kıyaslanamaz. Burda arkadaşlar motor gücünü kıyaslıyor ki bence ooo ne alaka denicek kadar abartı bir fark yok ortada. 320d bmw nin baz dizeli, sanki adamlar 335d le 1.4 tsi ı karşılaştırmış gibi yorumlar yapmış herkes :) He 1.4 2.0 ayrımına gidicekse kafalar, hacme göre yorum yapma devirleri geçeli çok oldu.. TSI sadece bir yazılımla 320d nin içinden geçer bunu söylememe gerek yok herkes biliyordur heralde. Topspeed deki farkın sebebi ise bmw nin ağırlığı ve rüzgar direncidir diye düşünüyorum. Yinede uzunda her türlü üzer, 320d nin ciğeri devreye girer :) 2 aracada maşallah kazasız sürüşler.

hacimin kullanıldığı sistem ve araç tipindeki farklarıda katarsak genede o yazılımlı aletlerle orjinal çıkışlar oynar sıkıştırma oranları piston yakma odaları işin içine girer abi MAZDA RX-8 kafa tutmuyor o bakımdan öyle bir kıyaslama çıkıyo sadece ortaya zaten o arkadaşlarda sadece zevkine denemek amaçlı yapmışlar büyük bi iddaa yok golfun başarısı var tabi:)

Ben 200 le 10dk gidip 230'u 1 kere görsem yağ sıcaklığı 105+ oluyor :D E yağ sıcaklığı oralara ulaşınca artık motor o hızlara dayanamaz duruma geliyor. Hissettiriyor yüklenince ilk zamanki gibi gitmediğini :) BMW'nin en büyük avantajı o ki, benim 2. ve 3. denemelerde yağ sıcaklığım 103'e gelmişti Ömere dicektim yada dedim tam hatırlamıyorum, denemeye gerek yok burdan sonra benim araba pek gitmez diye. :)

Samet bey, yolda görürseniz önüme geçip 4lüleri yakarsanız dururum zaten :)

trafikte benim araçtan görmen zor beni bulman daha rahat olurda görürsen 38 plaka :) avcılar - beylikdizü - esenkent - istanbul üni. sürekli dolandığım yerler:) ama plakan bu ise önce bi sinir ederim seni:)

e-5 i çok nadir kullanırım metrobüs çalışması ve lanet trafiği yüzünden :) Genelde temde olurum. bahçelievler bakırköy yeşilköy etrafında görülme olasılığım daha fazla :D

trafikte benim araçtan görmen zor beni bulman daha rahat olurda görürsen 38 plaka :) avcılar - beylikdizü -
esenkent - istanbul üni. sürekli dolandığım yerler:) ama plakan bu ise önce bi sinir ederim seni:)

Sanırım gördüm ben beylikdüzü e5 te 18.00 dan sonraydı :)

Geri
Üst Alt