TayfurAtlı
Kayıtlı Üye
Hayırlı olsun Tayfur
vay umutt sağol kardeşim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hayırlı olsun Tayfur
sence 125 tsı dan iyimidir performansı kardeşim....?motoru nasil 1.6 140 bg torbomu?[/QUOTE
1.4 impressor T 130 hp garantiye bişy olur diye motora girmek istemedim ama tatmin ediyor leondan sonra
1.6leondan sonra etsın kardesm 20 hp az degıl bu arabalara
sence 125 tsı dan iyimidir performansı kardeşim....?
Kesinlikle ama arada fazla bi fark oynamaz
ne acılar çektim o leonu sattıktan sonra hala ararım yokluğunu Mardinde şimdi... .d
sağolasın kardeşşmaşallah kazasız belasız kullan inş
Ara ara resimlerine bakıp efkarlandığım oluyor kardeşim1.6 dakı yol tutus cupra da yok baskan
şimdi baktımda özelliklre motorun 9.6 saniye megane leon 9.8 saniye ama 1 litre fazla yakıyomuş megane leondan neredeyse birde torku leonun 200 megane 190 mış neyse hayırlı olsun güle güle kullan allah kazadan beladan uzak tutsun inşallah.....Kesinlikle ama arada fazla bi fark oynamaz
şimdi baktımda özelliklre motorun 9.6 saniye megane leon 9.8 saniye ama 1 litre fazla yakıyomuş megane leondan neredeyse birde torku leonun 200 megane 190 mış neyse hayırlı olsun güle güle kullan allah kazadan beladan uzak tutsun inşallah.....
Teşekkür ediyorum levent kardeş Allah razı olsun