Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Varol abim zamanı geldiğinde benim ilanı oturup beraber yazalım..
hayırlı satışlar varol abim
Abi hayırlı satışlar , gönlüne göre insallah
ağbi sen bu gidişle bu arabayı satarsan alacağın araba muhakkak dizel olur ve bence cupra olur....
Hayırlı satışlar abi..Bu ilan yayında değildir diyor,bir sorunmu var acaba ilanda..Resimler filan gözüküyor ama...
hayırlı satışlar varol abi. eğer 2 kapılı olması sorun olmayacaksa bulabilirsen cupra tdi şiddetle tavsiye ederim.
Hayirli satislar araba al beni diyor
Hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar inşallah istediğiniz gibi bir araca sahip olursunuz
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar Varol abim Allah gönlüne göre versin.......key:
aracı yenilerken 5lt altında yakıt tüketen bişey tercih etmende fayda var Varol abicim, uzun yolda yakıt çok can sıkıyor. Bu kriterle yola çıkarsak seçenekler kısmen daha kısıtlanmış olur karar vermen de kolay olur.
Hayırlı satışlar abi
Varol abi hayırlı satışlar ...
Abi ilan çok samimi olmuş ya hayırlı satışlar olsun
alemsin ülen
Unutmayalım 6 yaşında 7 e basacak Abi benimkide 6 aylık yakında diş atacak doğaçlama sitcom gibi olmuş abi süpersin
lütfen şu fiyata da ilanlar vardır demeyin..o fiyatta olanı alın..bende sizin gibi yaptım o fiyatta olanı aldım..puhaha
abi Allah'da seni güldürsün, inş kendin gibi temiz bi müşteri bulursun, daha iilerine layıksın umarım sahip olursun, herşey gönlünce olsun