Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bu maçta 3 gol veya üzeri olmicak bak gör böyle bitcek. böyle bitsin yüklü para alıyorum son maçım :d bitmesede sistem 5-6-7 var tahminimce 400 tl civarı alırım
Gianna-Panathinakos maçı zor olacak bence..kupa maçı..ve ilk maçı 3-1 kazandı Panathinakos.ben alt diyorum.
kuponum:
Marsilya-Sochoux :1/1
m.united-bayern :1
oran:2,96
50 liramı 148 yapacak umarım
sanırım var tüyolar gelio birazdan çalışıorm şimdi üzerinde
---------- Post added at 16:23 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
Gianna-Panathinakos
Arkadaşlar panathinakos evinde çok iyi oynayan bir ekip giannaya konuç olacak ve gianna gol sorunları yaşayan bir ekip bu nedenle 2 olacağını düşünüyorum
Honka-İnter Turku
Honka maçları genelde bol gollü geçer umuyorum bu goller inter turkudan gelmez ve honka rahat kazanır diyorum
Bordeux-Lyon
Gecenin en zor karşılaşmalarından biri Bordeux güzel oyunuyla dikkat çeksede bu zor karşılaşmaların tek bir takımı var oda lyon ben tercihimi lyon tarafına kullanıyorum ve 2.5 gol altı diyorum süpriz deneyecek olanlar 0 ve bankocularda 02 çifteşans oynayabilir
Marsilya-Sochoux
Geenin bankosudur marsilya yazıp geriye yaslanabilirsiniz
M.united-B.munih
Gecenin şampiyonlar ligi maçlarından birtanesi bu maçda m.united kendi sahasında munih i affetiycektir
River plate-Newells
Riverplate bu sezon takip ediyorsanız nekadardüşüşte olduğunu göreceksiniz Ben şansımı Newells ten yana kullanıyorum bankoculara da 02 çifteşans tercihini bırakıyorum
York-Wimbledon
Gecenin bir diğer bankosuda York tur...
Değerli arkadaşlar elimden geldiğince düşük oranlı maçlar hakkında yorum yapmamaya çalışıyorum yorumlarınızı dikkatle okuyorum ve görüyorum ki kazananda var kaybedende gönlüm hepinizin kazanmasından yana tek amacım bu siz istediğiniz sürece ben yorumlarımı paylaşacağım...Saygılarımla