Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
selamlama falan diyordun sanırım makyajlı leon direksiyonu ve göstergesi olandanabi benim ki ibiza adı ama tamamen leon bazlı akilli
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğrudur abi olay bu leondan daha güzel içi ibizaminselamlama falan diyordun sanırım makyajlı leon direksiyonu ve göstergesi olandan
evet harika olmuş yeni ibiza, birde 6.5" medya varsa tadından yenmezDoğrudur abi olay bu leondan daha güzel içi ibizamin
6.5 opsiyon yok abi 5.5 var yetiyor çok şükür allah herkeze en iyisini daha iyilerini nasip etsinevet harika olmuş yeni ibiza, birde 6.5" medya varsa tadından yenmez
Yeni kasalarda oluyor diye biliyorum.Arkadaşlar 2010 model 1.6 stylance aracım var aynalar kumandadan kapanıyor
Kaç gündür araştırıyorum geri vitese taktığımızda saü aynanın düşme özelliği var mı bilen yaptıran biri varsa rica ediyorum bilgi versin saygılar
güzel haberlerim olacak sana kardeşim, neler yaptın en son vagcomla ilgiliabi benim ki ibiza adı ama tamamen leon bazlı akilli
makyajlı bi ibizaya bağlandık geçen gece ama bu döküman pek işe yaramıyor sebebi; makyajsız olanı görmedim ancak makyajlı olanın bcm farkı olduğu bariz ortada, dokümanda nerdeyse herşey long codingten yapılıyor ama yeni araçta leon gibi adaptasyon kısmında yapılabilecekler, dökümanda BCM BQ25 yazıyor ama yeni aracınkinde BCM BQ26 yazıyoribiza için arkadaslar pdf ı ıncelemelerını tavsıye ederım ınsallah işe yarar
.http://www.seatforum.de/attachment.p...6&d=1315646067
Denemelerin devamini bekliyoruz abi neler cikacak gorelimgüzel haberlerim olacak sana kardeşim, neler yaptın en son vagcomla ilgili
makyajlı bi ibizaya bağlandık geçen gece ama bu döküman pek işe yaramıyor sebebi; makyajsız olanı görmedim ancak makyajlı olanın bcm farkı olduğu bariz ortada, dokümanda nerdeyse herşey long codingten yapılıyor ama yeni araçta leon gibi adaptasyon kısmında yapılabilecekler, dökümanda BCM BQ25 yazıyor ama yeni aracınkinde BCM BQ26 yazıyor
şimdilik bu kadar ama çalışmalar devam edecekDenemelerin devamini bekliyoruz abi neler cikacak gorelim
2012 model copa plusta denemiştik, menüye geliyor fakat özellik çalışmıyorduArkadaşlar 2010 model 1.6 stylance aracım var aynalar kumandadan kapanıyor
Kaç gündür araştırıyorum geri vitese taktığımızda saü aynanın düşme özelliği var mı bilen yaptıran biri varsa rica ediyorum bilgi versin saygılar