hackman
Kayıtlı Üye
Dediğiniz gibi ilerde belki güçlendirilmesi gerekebilir. zaten kilit normalde de kumandadan açılıyor demişsiniz de dediğiniz şey sadece bagajın kilidinin kumandayla açılması kapağı açmak için logodan açmak lazım. vag comla tek tuşla bagajın serbest bırakılmasını kast etmiştim ama yanlış anlaşılmış heralde. ben sadece vag com tarafına dikkat çekmek istedim.Hasan Bey, Vag Com ile kodlamak hangi parçaya müdahale ediyor bu yöntemde? Kilit harici başka birşeye müdahale edebileceğini düşünmüyorum. Zaten kilit normalde de kumanda dan açılabiliyor. Yeni değiştirilmiş orjinal amortisör birkaç açılım belki dayanır ama daha uzun süre gitmez kanımca. Mutlaka amortisör güçlendirmesi, yay eklemesi yada mekanizma montajı gerekir.
[doublepost=1493103090,1493103014][/doublepost]
izlediğiniz videoların sonuna bakarsanız bu işlemi tamamlamak için vagcom la kodlama yapılıyor.ben sadece buna dikkat çekmek istedim de konu yaya, tokoza geçtiVag ile yapılması zor hatta imkansız daha önce yapan birçok kişiyi gördüm hatta sitede konusu dahi vardır
Orjinal amortisör e yay desteği ve bagaj kapak destek takozları değişiyor
DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir