Samet Balcik
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir kablo alayım ciddi paralar kazanayım mantığı bence yanlış. Ben kendi aracımdaki ve şirketten arkadaşların araçlarındaki birçok özelliği açmış olmama rağmen bu işi ticarete dökecek kadar kendimi hazır hissetmiyorum. Her aracın vagcom kodlamalarına vereceği tepkiler farklı, menüler farklı v.s. Bu işte kadavra olarak kullanıp tecrübe edeceğin araçlar eline gelmiyorsa deneyeyim olursa olur mantığı başınıza iş açabilir. Başkasinin arabasinda bir hata yaparsin astarı yüzünden pahalıya gelir. Önce her marka model için kendine kullanım kılavuzu niteliğinde bir çalışma hazırlaman gerek. Aksi halde araç başıma oturdun mu öyle dediğin gibi 15-20 dk değil 2 saatte kalkamazsın kalkarken de ne yaptığıni bilmeden kalkarsın. Bazi ayarlar var bir kere değiştimi sen farkında olmadan farklı menülerdeki ayarları da değiştiriyor. Yani eski haline çevirsen bile sorun düzelmiyor. Eğer bu kadar kolay olsaydı herkes bir kablo alır ciddi paralar kazanırdı. Son olarak ingilizcen yoksa işin çok daha zor olabilir. Hata yapsanızda başınızı ağırtmayacak bir araç ile işe başlamak en iyisi.
Samsung Galaxy Note 5 Cihazimdan Gonderildi
İşi biraz olsun öğrenip cesaretli olduktan sonra gerisi kolay? Ezbere yapmadıktan sonra herşey sağlıklı olur bu her işte böyledir ama şuda bir gerçek riski göze alamayan başarılı olamaz.. İlla ki hataların olacak piyasadakilerde cok iyi bilmiyor ki Ankara gibi bir yerde açtırdım gizli özelliklerimi çoğu şeyi desteklemiyor dedi Eskişehir'de Bi elemana götürdüm işi çözdü? Üstelik Ankara'da gittiğim şahsı özellikle yönlendirdiler bana.. Ticari boyutuna gelince bir şeyi herkes değil sen yağabiliyorsan bana göre o iş emek ve hak ister.. Eşine dostuna yaparsın reklam olur ama sonrası ticaret olur. Ben elektrik teknikeriyim eşime dostuma gidip işini hallediyorum ama bu sürekli değil bir iki kez olur sonrasında Hakkım neyse onu alıyorum Cünki emek Zaman harcıyorum.. Bence sende biraz cesaretli ve kendine güvenmelisin.. Profesyonel biri ayda 100 araba Vagcom yapar sen 10 yaparsın bu senin için kar olur. Sadece bu işten ekmek yiyenler profesyonel zaten. Ek iş gibi gelir sağlayanlar fazla birşey bilmiyor zaten..
❤️ Aşk-ı Şehir Eskişehir ❤️
❤️❤️Scw heryerde❤️❤️