Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
açılan konunun yan tarafındaki bilgileri görüyor sadece diğer türlü kullanıcı ismine tıklayınca göremiyor.
oda doğru
ya stıcker olayını elestırmek ıstıyorum... arka sılecek stcker yuzunden stabıl calısmıyorr. cozumm bulalımmm !! tasarımı farklılastırsak ama arka cam kucuk :S ıcerı yapıstırcak camlar fılmı ne yapsakk
bn eski aracımda vwturk stickerını tersten yapıştırmalı yaptırmıştım reklamcıya yapıştırmıştım güzel oldu fakat film yoktu bizim araçlar kendiliğinden karartmalı napıcaz bilemiorum silecek sıkıntılı stickere zarar verir
bn eski aracımda vwturk stickerını tersten yapıştırmalı yaptırmıştım reklamcıya yapıştırmıştım güzel oldu fakat film yoktu bizim araçlar kendiliğinden karartmalı napıcaz bilemiorum silecek sıkıntılı stickere zarar verir
6-7 ay oldu hatta daha fazlada olmuş olabilir ilk organizasyonda takmıştım o gün bugundur silecek calısıyo falan stıker'da sorun yok hala ilk günki gibi