Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üsttekine Cevap Ver Alttakine Soru Sor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykuluk yemek istiyorum çok acıktım:(
Uykuluk severmisin?

xx

Sevmem adaş.................

Cumayı hangi camide kıldın..?

ben cuma ya gitmiyorumm...
2010 neden kötüydü ?

Bir sürü ülkenin ekonomisi battı. İngilterede öğrenciler isyan etti Türkiyedekiler hayla edemedi :D

Petrol sızıntısı oldu. Benzin fiyatları zamlandı, mtvye de zam geldi.. Başka ne olabilir yahu..

2010 senin için neden güzeldi?

Bir sürü ülkenin ekonomisi battı. İngilterede öğrenciler isyan etti Türkiyedekiler hayla edemedi :D

Petrol sızıntısı oldu. Benzin fiyatları zamlandı, mtvye de zam geldi.. Başka ne olabilir yahu..

2010 senin için neden güzeldi?

Bazı hayallerimi gerçekleştirdim olumsuzluklarımda oldu olumlularda gene de güzeldi sadece mutluluk yaşatmaz hayatı öğretemez gerçeği...

Benzin Işığın Yanıyomu???

Bazı hayallerimi gerçekleştirdim olumsuzluklarımda oldu olumlularda gene de güzeldi sadece mutluluk yaşatmaz hayatı öğretemez gerçeği...

Benzin Işığın Yanıyomu???

Tam Depo nihahaha

Astronot olup hayatın boyunca 1.6 focus'a binmekmi yoksa kaptan olup daha hızlı bişeylere binmekmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt