Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üsttekine Cevap Ver Alttakine Soru Sor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim kankam akşam mangalı yakar etleri kızartır oyeni tanıştığım hatunla bana servis yapar.....kanka dediğin böyle yapar.......:)

Kanka dediğin bunu yaptıktan sonra ne yapması lazım artık....?:D

Yanına da salata ve ayran getirir.

Sen olsan öyle yapmaz mısın???

Benim kankam akşam mangalı yakar etleri kızartır oyeni tanıştığım hatunla bana servis yapar.....kanka dediğin böyle yapar.......:)

Uzayıp gitmesi lazım malum servis bitmiş

Alman mı? Amerikalı mı?

Soruya soruyla cevap verirsem ayıp olacak şimdi.

Alttaki arkadaşım üstteki soruya cevap verebilirmisin ? :)

salata ayranını kendi alsın

soruya soruyla cevap vermeyen arkadaşım yüzmeyi severmisin?

Severim abi hemde çok , ama iş güç okul derken yüzemez olduk :)

İş ya da okul çıkışı leon a kavuşmanın heyecanını yaşayan başkalarıda var dımı bu forumda ?

iş cıkısı olmasada okul cıkısında leon ıcın heycanlanıyorum...altakıne sorum yok :)

alttakine sorun yokmuş
burdan devam ediyorum var öyle bir kankam..sabah frağını giyip eline meyve suyunu alıp kahvaltı tabağı ile sevis yapmıştı..
döner mi kebap mı??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt