Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üsttekine Cevap Ver Alttakine Soru Sor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşımın kaza yapması :(

2.0 TDi mı 2.0 TFSI mı :)

gecmis olsun.
bu sordugun soru beni cok celiskiye dusurdu.. ben dizelciyim ama benzinde ki ses beni cok dusunduruyor.. ama ben yine de TDI diyorum. 170 lik tercihim olur :D

C mi 3 mu?

Su anlık benımkı arttırdı :D:D

Peki 2 GUN okul dıger gunler tatıl olsamı ıyı yoksa butun hafta boyuncamı olması ıyı

1 senem kaldı farketmez sonra nolursa olsun:D

peki sen Murat buraya bişey yazar diye hazırdamı bekliyosun:D:D:D nezaman yazsam direk cevap atıyosun Savas supersin valla:D

Yoq kardesım dırek konulara yazılanlara cevap verıyorum sen denk gelıyosun hep :D:D

Peki Sana bır ıs verseler ama baya bır ıs ve cok sıkılsan ne bagane bulup kacarsın :D:D

bulmam ya bahane yaparım dediysem sonuna kadar yaparım kıvırmam ama baktım olacak gibi deil başta tamam demem:D

masa başı bi işmi istersin yoksa daha zor ama aktif bir işmi? otelcilik gibi?

Masa bası ıse bır turlu alısamadım daha zor ama aktıf bır ısterım

Peki Dıyelım Sana dedılerkı bugun cıkıcan 500 e yakın fotograf cekıcen hangı mekanları secersın??

daha cok dağ bayır orman,manzara çekerim yani yanındada kıyalara köşelere sıkısmıs zor durumdaki insanları yada onların yasantısını cekerdim birileri gorsunde birbirimize yardım edelim diye..

hayatı 5 kelimeyle anlatabilirmisin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt