E
eee36
Guest
sen o alete binersen havandan hic gecilmez artik uye puhaha
cuma buluşmasında "gözleme yedikten sonra yanınıza gelicem" deyip bir daha geri dönmeyen üye
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
cuma buluşmasında "gözleme yedikten sonra yanınıza gelicem" deyip bir daha geri dönmeyen üye
Birdaha kendisinden haber alınamayan üye
pardon uye ama once eda'ya cevap vereyim. caglar'i yerinden kaldirmak istemedim uye haftaya gelirsen dizinin dibinden ayrilmam
yalniz sana da bir camaro fena yakisir uye. tabi elbette benim de bir camarom varsa HAHAHAHAHHAHA
altta kalamam kiskanirim. shelby'de olur ahah
pardon uye ama once eda'ya cevap vereyim. caglar'i yerinden kaldirmak istemedim uye haftaya gelirsen dizinin dibinden ayrilmam
yalniz sana da bir camaro fena yakisir uye. tabi elbette benim de bir camarom varsa HAHAHAHAHHAHA
altta kalamam kiskanirim. shelby'de olur ahah
birdahaki cuma buluşmasında dizimin dibine yer ayırdığım üye şaka bir yana tamam mervecim mazeretin geçerli sayılmıştır puhaha
Camaro-hemicuda-transam v8olsun benim olsun yeter....key:
tesekkur ederim uye bulusmaya renk kattin gel yine uye )