Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Üstteki Hakkında Ne Düşünüyosun. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imzamdaki aracın altında benim aracım yazmıyor bunu görmeyenn üye :eek:key:

Haftaiçi gel de emaneti verim..
Ebay beklemediğimiz için birkaç lahmacun borçlu gibisin, bana mı öyle geliyor :confused:
//Bu bir üsteydi :)

Müzeye gideceklere Sabri Artam müzesini şiddetle tavsiye ederim. Çengelköy'de.
Müze bekçisinin 90'lı yıllarda Ferrari Testarossa'ya sahip olmuş olması da İtalya'da bile denk gelinemeyecek bir durum.
Şaka yapmadığı verdiği ayrıntılardan anlaşılıyor. Amca çok ciddi :)
Aynı amcanın Renault 12 Gordini, Alpine A310 gibi Türkiye'de varlığına bile emin olamadığımız özel otomobillere sahip olduğunu da öğrenmiştik.
Şaka gibi bir gündü :)

Ebay beklemediğimiz için birkaç lahmacun borçlu gibisin, bana mı öyle geliyor :confused:

Bu bir üsteydi :)

Müze bekçisinin 90'lı yıllarda Ferrari Testarossa'ya sahip olmuş olması da İtalya'da bile denk gelinemeyecek bir durum.
Aynı amcanın Renault 12 Gordini, Alpine A310 gibi Türkiye'de varlığına emin olamadığımız özel otomobillere de sahip olduğunu da öğrenmiştik.

borcum borç üye....:eek:key:

//Bu bir üsteydi :)

Aynı amcanın Renault 12 Gordini, Alpine A310 gibi Türkiye'de varlığına bile emin olamadığımız özel otomobillere sahip olduğunu da öğrenmiştik.

Cengiz Artam devam ettiriyor o müzeyi değil mi ??

Sanırım evet.
Bikaç foto atim tadımlık,

DSC04420.jpg

DSC04394.jpg

DSC04470.jpg

Tesadüfen bulduğum bu sayfada biraz daha fotoğraf var;

http://www.diecastturk.com/forum/ot...si-fotolari-tam-90-tane-klasik-otomobil!!!!!/

Teyzemlerin arkadaşı Cengiz Artam sınırlı sayıda müzelerden birinin sahibi ve evet kendisinde süper araçlar mevcut

İnsanın moralini bozan bir yer..
Dakar yarışında yarışmış, kapı numarası üzerinde duran arabalar falan var..
Fiat'ın tek 1 tane ürettiği prototip var, 5 milyon TL teklif etmiş Fiat geri almak için, vermemişler :)
2. Dünya savaşı öncesi saçam sapan tasarımlarda arabalar var.. Bir de yarış modelleri.. Aerodinami, ağırlık dağılımı falan zaten beklemiyorum ama, kapısı olmayan yarış arabası var :D Ne saçma şeylerle yarışmışlar. :D
Tüm arabaların kontak anahtarları üzerlerinde duruyor ve a'dan z'ye tüm arabalar çalışır-yürür vaziyette.
Birkaç ay önce Eskişehir Rallisi'ne müzeden çıkardığı Lancia Delta Integrale ile katıldılar örneğin. Arabalar o kadar kondisyonlu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt