Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
olmicak bişe yok.ztn tek anfi sub diye başlar bu hastalık sonra milyarlar gider sana tavsiyem orj kolonların ile arkaya bi 30cm eski seri bildiğin epeski jbl koy.harika esnek bi basstır ve sınıfında en tonlu çalan bastır,mutlaka daha iyileri var şimdi onların polemiğine girmiyorum ama en ucuza en gzl bas odur.tizleri +7 midleri 0 basıda -3 yaparsın,anfiden 4de 3 oranında basa yüklenirsin direk istediğin sesi alırsın.bu işleride kaba taslak 350 400tl ye yaparsın inan zevkli olur.350 mantıklı geldi işte bana..tek amfi sub olmayacaksa boşverdim gitti
en sonda buralara gelirsin ama hala doymazsın kulak alışmıştır bi kere ve daha iyisini istersinolmicak bişe yok.ztn tek anfi sub diye başlar bu hastalık sonra milyarlar gider sana tavsiyem orj kolonların ile arkaya bi 30cm eski seri bildiğin epeski jbl koy.harika esnek bi basstır ve sınıfında en tonlu çalan bastır,mutlaka daha iyileri var şimdi onların polemiğine girmiyorum ama en ucuza en gzl bas odur.tizleri +7 midleri 0 basıda -3 yaparsın,anfiden 4de 3 oranında basa yüklenirsin direk istediğin sesi alırsın.bu işleride kaba taslak 350 400tl ye yaparsın inan zevkli olur.