Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Krdesim bende ayni arac var ben pschiptunnge yptrdim dnyo da olctuk 27 bg aldim cok farketti sizinkinde bi eksklk var sanirm
bu uygulama arabadan arabaya değişkenlik gösterebilir,bir modifiye yapıyorsanız öncelikle stock halini bir dynoya sokun ki chip uygulamasından sonra ne artışı olduğunu anlarsınız,neye göre 8 beygir artış olmuş? fabrika verilerinin üzerine mi 8 beygir artış yoksa siz stock ölçtürdünüz de onun üzerine 8 beygir mi? chip uygulamasında verilerin bir önemi yok sizi tatmin etmediyse o uygula başarılı bir uygulama değildir nitekim mutlu olmamışsınız yoksa 30 beygir artmış diye kağıt verseler ne olur,ama illa bir değer olucaksa da sizin araba için 20 beygirlik bir artış olması gerekirdi bu da zaten oldukça belli ederdi kendini ve son sürat olarak ise illa büyük bir atış değil son sürate çıkma hızı değişebilir yani 190'a eskiden 1 dakikada çıkarken şimdi 40 saniyeye inebilir,chip uygulamasını yapan kişi benim de muhtemelen tanıdığım biridir ankarada bu işle uğraşan çok kişi yok zaten,siz o kişiye gidip memnun olmadığınızı söyleyin o daha güçlü bir yazılım yapsın,önemli olan yazılımın sizi tatmin etmesi
Yusuf peki bu işlem esnasında sadece yazılımmı kullanıldı,yoksa turbo basıncında da artış yaptılarmı? Birde bu işlemin maliyeti ne kadar oldu? Gerekirse istanbula gelip orada yaptırırım...