Ücretsiz Check up ve %10 İşçilik İndirimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan swotr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
check up vs zaten gelme sansım yokta belki yedek parcada işe yarar 🙂 Bilgilerimizide güncelliyelim

Güncelledim bakalım ama yakınlarda bakım vs birşeyim yok inşallah süre kısıtlaması yoktur.

Parçada indirim severim; işçilikte indirimi, yapmayı da yaptırmayı da sevmem, prensip meselesi 😀

güncelledim ama herhangi bir mail gelmedi, nasıl yararlanıcaz? arıza tespitte vs'de geçerli mi ? check updan kasıt nedir

Söz konusu indirim serviste yapılacak herhangi bir işlemde otomatik olarak yansıtılıyor mu yoksa gittiğimizde indirim yapılması konusunda söylememiz gerekiyor mu? Kampanya konusunda Ford'u tek geçerim. 1 yıl önce kampanya ile %100 işçilik indirimi ile triger seti değiştirdim malzeme parasına. Hoş değiştirdik te ne oldu, 1 yıl sonra Leon aldık Seat zengin oldu🙂

Söz konusu indirim serviste yapılacak herhangi bir işlemde otomatik olarak yansıtılıyor mu yoksa gittiğimizde indirim yapılması konusunda söylememiz gerekiyor mu? Kampanya konusunda Ford'u tek geçerim. 1 yıl önce kampanya ile %100 işçilik indirimi ile triger seti değiştirdim malzeme parasına. Hoş değiştirdik te ne oldu, 1 yıl sonra Leon aldık Seat zengin oldu🙂

BU başlıkta bahsedilen indirimler 1 sene öncesinindi tarihlere dikkat etmediniz sanırım,kampanya konusunda sanırım şu an Eryada bir kampanya devam ediyor..

BU başlıkta bahsedilen indirimler 1 sene öncesinindi tarihlere dikkat etmediniz sanırım,kampanya konusunda sanırım şu an Eryada bir kampanya devam ediyor..

Hayır ben ücretsiz check up ve %10 işçilik indiriminden bahsediyorum ki bu kampanya yenidir ve seat sitesinde halen devam etmektedir, formu doldurup kayıt yaptırıp yararlanmak istediğmiz servisi seçiyoruz, 1 yıl öncesi değil yani.

39,103Konu
763,795Mesajlar
21,829Kullanıcılar
45boran45Son üye
Geri
Üst Alt