Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Typer 'ın RS 'i kesiciye boğduğu an :)))

ogun o degilde simdi ben dusundum tasindim ep3 un kasasi motoru olsun fn2 ninde ici olsun 2 si birlessin cok sey mi istiyorum ? boludan gelin olmasin bu istegim olsun ? puhaha puhaha puhaha puhaha

Cenk aslında Fn2 nin en büyük eksiği bağımsız süspansiyon olmaması. İç mekan vs. olarak Fn2 çok daha iyi. Bu arada imkan bulursan BS type-R ı bir incele derim..

Cenk aslında Fn2 nin en büyük eksiği bağımsız süspansiyon olmaması. İç mekan vs. olarak Fn2 çok daha iyi. Bu arada imkan bulursan BS type-R ı bir incele derim..

aynen bende ondan bahsediyorum ic kokpit olarak cok daha guzel ama disinida ben pek begenmiyorum ep3 teki k20 motor cok fenaaa hondacilarinda en begendiyi kasa ve motor type r da :) incelicem simdi

Zaten erkek değilmiyiz derken o grubun içinde bende vardım :D

Ogün yokmu yeni video patlat bakem bir tane daha :D

ahahah alem adamsin ya ogun patlat bir video daha diince aklima ne alaka ise kolpacino 2 flimindeki karakol sahnesi geldi ver coskuyu kolonlara puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha gulesim var galiba bu gece ya da yedik kafayi

hahahah hepimiz flimlere kitlemeden Ogün yapıştır bir
GTI TypeR karışık ortaya :eek:

Geri
Üst Alt