Punisherkp
Kayıtlı Üye
Konu git gide eğlenceli bir hal almaya başladı
Dur ben bir Whisky koyayım kendime
bende buz war sen kap wiskiyi gel
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Konu git gide eğlenceli bir hal almaya başladı
Dur ben bir Whisky koyayım kendime
O değilde bu vti ları gti lar yiyomuş doğrumu o
vti lerı yer gayet normal ,
1.2 tsi larda type r yıyo gormedın mı hıc
ve bıde sole bısı var amac kesıcıye bogmak gecmek veya gcılmek deıl bence
O değilde bu vti ları gti lar yiyomuş doğrumu o
bende buz war sen kap wiskiyi gel
alp bunları bızde ızledık aslanım olayları sapıtma bız gazlma su bu vıdeosu demıyoruz bızdede mılyonlarca vıdeo var merak etme sen onemlı olan burda arac gecme gecılme deıl burda kesıcı sesı bızı ılgılendıen konu anlıyomusun basıyomuuu?? ha anladınmı orda skoda deıl ferrraının yanından da gecse kesıcı onemlı olannnnn anladın mıııııııııııııııııııııı
type r turbo zaten stock ondan gıtmıyo
Vardıda GTI VW onlar mı geçmedi
yine cupra gtı bilmem ne diye yorumlar videolar var..ne güzel adam kesiciye sokarak geçmiş,makara yapmış.ne alakası var gtı la cuprayla şimdi
Cenk bende hazır buzlu whisky var...
Sağlığına kankaa
bencede muh olma kımseylebende 1.4 war ben porsheden assa kalkmam o zaman moruk puhaha puhaha
600 hp lik bitane var satılık vti.
Aslanım vs. yakışmıyor Ogün.
noldu aslanım
bu ne keyif be dostum ohhhhhh sen nereye cikiyosun offroad a takilmak lazim senin pesine puhaha
canlı gormen lazım:d