Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
sen cuprayı alırsan yenge leona binmez abii diyimm
sen havaalanına git onurumm bi sen eksiksin anladın sen onuu genc fb heryerde :şoförAllahım sana geliyorumm puhaha
annemle bi yolculuga cıksın arabaya binmeyi bile istemez gariizaten bizimkinde hız merakı var korkuyorum işte yoksa :mk1
sen havaalanına git onurumm bi sen eksiksin anladın sen onuu genc fb heryerde :şoför
önce iş kardeşim tabi durmak yok calışmaya devammAhh keşke gidebilsem sanayide o kadar egzoz pulu bekliyen var ki yetişemiyorum hiçbirine abi :kizgin:
kazıım sankibenim arabanın üzerinde plan yapıyormuşsunuz gibi bir his var içimdeönce iş kardeşim tabi durmak yok calışmaya devamm
yok abii senin arabanın hızına yetişemeyecegimiz için hiç girmiyoruz o konulara :ferrarikazıım sankibenim arabanın üzerinde plan yapıyormuşsunuz gibi bir his var içimde
ali abi biz seni anca izleriz. sana yetişmek mümkün mü.beni izlemeye devam edin çok farklı projeler var