serenity
Kayıtlı Üye
Mesaj geldimi derken? Bence mesaj yattı uyudu bile Amaç belliydi... Ama hazırkıta bekliyoruz Bu arada aracımda bi problem varda benim....
Tabii ki yetkili servis.....
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Mesaj geldimi derken? Bence mesaj yattı uyudu bile Amaç belliydi... Ama hazırkıta bekliyoruz Bu arada aracımda bi problem varda benim....
Bence o şekilde binmeye devam etmelisin.
Burası araç forumu değilmi,forum denilince bilgi ve deneyim paylaşımı yapılmalı şahsi fikrim eğer kimse soru sormaz kimse bi cevap yazmassa bi anlamı kalmaz bu forum olayının
Burası araç forumu değilmi,forum denilince bilgi ve deneyim paylaşımı yapılmalı şahsi fikrim eğer kimse soru sormaz kimse bi cevap yazmassa bi anlamı kalmaz bu forum olayının
Abi denilmek isteneni anlıyorum ve bir anlamak istediğim nokta daha var oda şu gülmemiz lazım buna ihtiyacımız var bu arada seni hiç göremedim Varol abi gidicen nerdeyse
yarın sahilde inşeAllah serhat yoksa cumartesi sabah Allah izin verirse yolcuyum