Elbette zamanla sıralı sistemde olduğu gibi küçük tanklar çıkacaktır.
Performans için üretilen araç diye 125 HP TSI'den bahsetmiyorsunuzdur umarım. Eğer öyle ise sizin performans çıtanız bayağı düşük. "Güç düşer mi?" diye korkmadan gönül rahatlığı ile LPG taktırabilirsiniz.
Leon ile en az yakanlardan biri benim. Karma tüketimim 6,5lt/100Km'yi geçmez; ancak benzinin litre fiyatı 4,92 TL iken dar gelirli, oy veren kitleyi ayaklandırmamak adına LPG'ye zam yapılmıyor ise aracın az yakmasının bir anlamı yok.
Bu arada LPG takanlar neden sağdan 80 ile gitsin hala anlamadım. Tapagaz giderken benim en ekonomik halimden daha az yakıyorlar
Kim aracı zevkle kullanıyor kim az yaksın diye cebelleşiyor bunu düşünmek lazım
Hadi hepsini geçtim. Sıfırı 34.000TL olan 1.6 Sport-Up'lar şu an 100.000Km'de 32.000TL ederken; sıfırı 38.500TL olan 3 yıl yüksek modelli 60.000KM'deki TSI, sırf LPG takılamıyor diye 33.000TL ediyor ya da tercih bile edilmiyor. Bu durum TSI Leon sahibi olarak beni rahatsız ediyor. Sizi de etmeli.
Sistem daha tam oturmadı. Biraz zamana ihtiyacı var. Çoğu insan hissetmez bile ama 160 HP TSI'de 20 HP kayıp kabul edilemez.
Belki hala anlamamışsınızdır. Yazdıklarım sizin LPG takmaya yaklaşımınızdan değil; LPG takanlara yaklaşımınızdandır.