Samet Balcik
Forumdan Uzaklaştırıldı
Amin cümlemize kardeşim
2012 Seat leon 1.4 TSİ 125 hp Copa plus
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Shell benzin için çok iyi cam sileceklerinin ömrü fazla sürmüyor ne yazıkki ben değiştirerek çözdümArkadaşlar bizzat serviste ben sormadan usta dediki "95 oktan ve sadece shell den benzin al başkasından sakın alma" ne demişler yakıtı shellden akılı kelden al (usta keldi bu arada) arkadaşlar nitro çıktı çıkalı kullanıyorum lakin nitrodan düz 95 oktan shelle geçince arabanın performansı arttı. ve son iki depo şu an düz shell 95 ile dolu.
Arkadaşlar hazır yazmışken ön camlarım açıp kapatırken ciyak ciyak ötüyor yok mu bunun bir çözümü kapı fitillerindeki sorunu vazelin sürerek gıcırtıdan kurtuldum kimyasal olmadığı için bir zararıda olmaz diye düşünüyorum gıcırtı epeydir yok FR olmasına rağmen yardımcı olur diye yazayım dedim.
Shell benzin için çok iyi cam sileceklerinin ömrü fazla sürmüyor ne yazıkki ben değiştirerek çözdümArkadaşlar bizzat serviste ben sormadan usta dediki "95 oktan ve sadece shell den benzin al başkasından sakın alma" ne demişler yakıtı shellden akılı kelden al (usta keldi bu arada) arkadaşlar nitro çıktı çıkalı kullanıyorum lakin nitrodan düz 95 oktan shelle geçince arabanın performansı arttı. ve son iki depo şu an düz shell 95 ile dolu.
Arkadaşlar hazır yazmışken ön camlarım açıp kapatırken ciyak ciyak ötüyor yok mu bunun bir çözümü kapı fitillerindeki sorunu vazelin sürerek gıcırtıdan kurtuldum kimyasal olmadığı için bir zararıda olmaz diye düşünüyorum gıcırtı epeydir yok FR olmasına rağmen yardımcı olur diye yazayım dedim.
ucuz petrol nerde varsa ben ordayım tavsiye ederim
bende batının cocuğuyum egeliyim...ama şuan için batuma yakın yerde çalıştığım için yol boyu gayet uygun fıyatlara mazot bulabiliyorum.dile kolay 1700 km yol basıyorum ben inancım yok bu tür konularda.mazot ya da benzin filtresi ne işe yarıyor.sadece benzın katkılı ekstralı vs iidir çekişi artırır diğeri çekişten düşürür gibi şeylerdir.önemli olan yakıtın sıvının mazot ya da benzın özelliğini taşısın.ben her türlü mazot koyuyorum bazende mecbur kalıyorum opet totalden almaya hiç sıkıntı cekmedim gayet motor performansı ii... haa lpg dersiniz havayla karışık doldugu için bişi diyemem.şimdi yolda gidiyorsunuz durmadan oept total arıcam diye uğraşırsanız yolda kalırsınız.her petrolunde yakıtı alınmaz.şöforun alışkanlıkları vardır....hayırlısı olsun tşklerAbi hangi şehirliisin bilmiyorum ama bizim eskisehirde opet shell bp po total hep bunlae var adı duyulmamıs petrol yok ama mesela güneye yaklaştıkca örneğin antalya mersin adana yolllarında cok ucuz mazot benzin var aynı şekilde limana yakın şehirlerde... Eskisehirde olsa markasız benzin tercih etmem 20-30 krs indirim yüzünden bnce motora yazık ama tabi tercih meselesi..